söndag 6 juni 2010

VAD KONSTIGT DET KAN BLI....

Söndag igen. Denna helgen har varit förhållandevis lugn. Var på kalas i fredags kväll då Tommys son fyllde år. Sen har det varit lite plock här hemma. Utplantering av tagetesen som jag drivit upp. I går var det även en runda på sjön i det fina vädret. Sen blev det grillat med en kall öl till. Idag har jag putsat lite fönster och sen har vi satt upp nya spaljeer som jag köpt till luktärtena. Nu ska jag sätta mig och sy ihop en liten kofta till en liten kille som föddes den 2 juni. Han skulle inte kommit förrän den 15 juli så jag tyckte jag hade gott om tid. Men icke.. Allt har iallafall gått bra, han vägde ändå 2500 g. Fick också göra ett kort i all hast och skicka.
Detta grattiskort blev jag helnöjd med.

Till dessa tre korten plockade jag fram exakt samma material till, förutom färgerna och stämplarna. Jag hade bestämt mig för att göra alla korten likadana. Men det blev inte så......Det är väl detta som är charmen med att göra kort.....det blir aldrig två likadana

ha de bra
kram
Monica
2 kommentarer:

 1. Så mycket fint du gjort sedan jag kikade in här sist!!
  Otroligt vackert :)
  Lämnar din sida full av beundran :)
  Kram!!

  SvaraRadera
 2. hej vännen.
  Grattis kortet är underbart. Vilken kul ide att göra så, man ser hur olika tankerna går med olika färger... måste nog testas vid tillfälle!
  Ha en skön dag!
  kram lene

  SvaraRadera