fredag 5 februari 2010

Längtar efter våren

Nu är det inte utan att jag börjar längta efter våren. Denna veckan har det bara snöat och snöat och jag har skottat och skottat så mycket jag orkat. Idag är det faktiskt lite vårväder ute. Det till och med droppar lite här och var och man kan se en skymt av asfalt på en den ställen.

På denna bilden är det Gissa som sitter i sin hundgård bakom all snön..Denna bild är tagen idag på grillen som är här ovan . Nu syns inte ens grillen.. och dom säger att det ska komma mer snö.

Denna veckan har jag gjort lite allahjärtanskort och även lite grattiskort, men dom kan jag inte visa än för det är ju inte kul om om dom får se korten innan.


Igår var jag en runda uppe hos Helena på Landstoken då hon nu öppnat igen efter att ha varit i USA. Där fanns mycket roligt, det blev dyrt......

På tisdag ska jag åka ner till Eslöv för första gången och få reda på vilka nya arbetsuppgifter som dom ska lägga ovanpå dom som jag redan har.. Får se hur det blir. Lite av en utmaning blir det ju i allafall.

Nu sitter jag här och väntar på att Tommy ska komma hem från Västervik (har sparat lite snö till honom).

I morgon ska vi gå på 2-årskalas. Det är Tommys barnbarn, Casper, som fyller år.

Ha en trevlig helg

Kram

Monica

2 kommentarer:

  1. Jättefina kort och roligt att läsad din blogg.
    Kram
    Helena på landstoken.se

    SvaraRadera
  2. Åhh så fina kort du har gjort. Gillar dem skarpt. Tack för att du tittade in och lämnade spår hos mig:) Nu kan jag hälsa på hos dig. KRAMIZAR Lena L

    SvaraRadera