tisdag 3 november 2009

Lite vardagsliv

Här är allt som vanligt. Sitter och gör kort om kvällarna när sambon ligger iväg på jobb hela veckorna. Så det är bara hunden och jag hemma. I helgen har det varit det sista jobbet ute i trädgården så nu är där färdigt.
På lördag ska jag gå på scrapmässan som är här i Rottne och som Helena på Landstoken fixat. Då är det väl bäst att ta stora plånboken med sig...
Nu har jag fått min uppsägning så min sista arbetsdag blir den 30 april. Det känns inte så där hemskt kul efter mer än 24 år. Det är väl inte så lätt att få ett arbete heller när det ser ut som det gör på arbetsmarknaden. Jag får väl sysselsätta mig med att göra kort för att få tiden att gå. Visserligen är det inte så långt till sommaren då så man kan ju vara ute mycket i trädgården. Nåt roligt har jag iallafall att se fram emot. Resa till Lanzarote nu i mitten av november. Det ska bli skönt!!!!
Här är ett par julkort som jag gjort

Detta är ett grattiskort till min arbetskamrat som fyller år idag.Det är gjort i samma stil som det översta julkortet.
Ha de bra
Kram
Monica
4 kommentarer:

 1. Hej Monica
  Tack så jättemycket för det fina grattiskortet, blev så himla glad
  kram Jana

  SvaraRadera
 2. Japp jag har sparat sol åt dig, min rödbrända rygg antar jag att jag får ha för mig själv ;o)

  Det var nästan i det varmaste laget men när vi kom hem till detta slasket så önskar jag att vi kastat passen i soptunnan och att jag borde tackat ja till deras jobberebjudande.

  Ha det finemang
  kram
  L

  SvaraRadera
 3. Hallo där. Vilka fina kort du skapat! jag måste nog köpa den spellbinder, fast jag funderar på den ovala!
  Tyvärr min vän så blir det ingen Mässa för min del. Jobbar hela helgen och har inte kunnat byta bort lördagen, hoppas det blir tillfälle att träffas snart ändå1
  kramizar från Lene

  SvaraRadera
 4. Kändes nästan som om jag smög in i huset med mina kassar efter att S släppt av mig vid dörren ;o) men det var ingen fara, gubben tyckte jag skulle unna mig lite efter en mastig tid.
  Frågan är bara när jag ska hinna börja leka med alla mina nya grejer.

  Kram
  L

  SvaraRadera