tisdag 16 mars 2010

LITE VÅR....

Nu känner jag att jag kan komma ur mitt ide för våren är på väg. Det hörs i stuprännorna.. All snö har rasat från altantaket och snödrivorna börjar krypa ihop.
Idag har jag varit en runda uppe på Landstoken och inhandlat punchar, tejp och lite papper. Helena mailade ju ut att hon har 20 % rabatt i butiken och då går det ju inte att låta bli att åka dit.
Jag har några beställningar som ligger och väntar, ska försöka börja lite med dom ikväll. Det blir inte så mycket "pysslat" denna veckan för Tommy är hemma och då vill jag inte sitta med korten. Då vill jag umgås i stället, för han åker troligtvis på söndag igen.
I morgon ska jag ha en "medarbetare" här på jobbet. Dagis är stängt så Julia ska vara med mig här hela dan. Ska ta med lite pyssel till henne och så ska hon få jobba lite med att mala papper. (Givetvis får hon lön för detta). Sen får vi väl gå till MC Donalds och äta på lunchen.
kram
Monica

2 kommentarer:

 1. Men oj här har det blivit rosa o fint, vår minsann. Yngste sonen lyckades lirka ut en jättelång isbit från vårt stuprör så det är äntligen vår på väg.

  Ha det fint
  kram kram
  L

  SvaraRadera
 2. Ja eller hur...annars får jag väl springa fram o tillbaka till "toaletten" fast jag har hört att det är så himla dyrt att gå på toa på träffen ;oD

  kram kram
  L

  SvaraRadera