söndag 10 januari 2010

TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN

Jaha, nu är det slut på det "ljuva livet". Jag har varit ledig sen innan jul och det har varit jätteskönt. Synd bara att det varit så kallt så man knappt kunnat vara ute. När Gissa skulle ut så var det termobyxor, mössa, halsduk och vantar på. Jag har gjort många kort under ledigheten eftersom Tommy jobbat mellandagarna så har jag varit själv hemma den mesta tiden. Nu känns det som att batterierna är riktigt laddade. Det känns kul att börja jobba igen eftersom jag vet att jag får behålla mitt jobb, annars hade det nog inte känts så kul. Jag vet att jag kommer att få en del nya arbetsuppgifter, men jag vet inte vad än. Det känns som en utmaning.

Ett grattiskort


Jag provade på ett flaskkort också


Här är kvällsmaten vi åt innan Tommy åkte. Rostat bröd med grillad älgbiff och gräddstekta kantareller. Det smakade inte så dumt!

kram

Monica
6 kommentarer:

 1. tassar in för att önska en trevlig helg!
  Kram lene

  SvaraRadera
 2. Kantareller ... ja det är ju ett tag tills man kan plocka sig nya..undrar jag om jag har nån liten påse kvar i frysen.

  Kunde inte låta bli utan att jag var tvungen att prova ett värmeljuskort redan samma kväll men beskrivning kommer väl till pass, de är redan tingade ;oD

  ha en fin helg
  kram kram
  Lian

  SvaraRadera
 3. Ja annars är det mycket snack o lite verkstad hemma hos mig, tiden räcker inte till och huvudet inte vill ;o) ska få ny sorts medikament fast den blir man ännu slirigare på hur nu det ska gå ihop. Fast då svarade doktorn att "om du är utslagen ett par dar utav ont-i-huvudet eller din medicin är väl sak samma" En sån viktigpetter va´! Jaja nästa vecka drar jag till Örebro för en veckas jobb alltid kul att "komma tillbaka" dit upp. Brukar bli fullt upp från morgon till kväll så förhoppningsvis har jag fått tag på någon spännande tidning att gotta mig med.

  ha det fint
  kram
  Lian

  SvaraRadera
 4. Tack snälla Monica!
  Hoppas posten har varit hos dig idag!
  ha en härlig vecka!
  Kram lene

  SvaraRadera
 5. Hoppas allt är bra med dig! Här kör vi på halvfart efter en duvning hos massören :o( tror baske mig han hade järnhandskar på sig *morr* ondare när jag gick därifrån än när jag gick dit. Ja ja det går välan över-måste få till minst ett kort i helgen (80-års kort)

  Ha det fint
  kram
  Lian

  SvaraRadera
 6. Tack snälla söta för din kommentar, just när jag funderat på att ge upp bloggandet pga av torka bland kommantarer :) Betyder verkligen massor, tack ♥

  SvaraRadera